Suggestions

Principaux résultats

Återkallelse av Bose-högtalare och installation av säkerhetskabel

Hydrocarbures montage 2 Header

Aperçu

Bose återkallar alla tak- och väggmonterade FreeSpace DS 40F-högtalare som har tillverkats före 13 augusti 2018. Vid installation och användning kan monteringstillbehören på högtalarna gå sönder, vilket kan leda till att högtalarna faller ned och orsakar allvarliga skador. Nous avons trouvé des rapports sur le fait que 29 appareils ont été installés et un rapport sur le fait qu'un appareil a été installé.

Bose kräver även att säkerhetskablar installeras för vissa Bose-högtalare (däribland DS 40F) som installeras i kommersiella matlagningsmiljöer. Kravet s'occupe également de l'installation de l'étoffe en rouge. När monteringstillbehören på högtalarna utsätts för matolja och matoljeångor kan de gå sönder och leda till att högtalarna faller ned och orsakar allvarliga skador. Hittills har vi fått in rapporter om att fem högtalare har fallit ned från sina installerade platser och en rapport om en skada.

Si vous êtes distributeur direct ou distributeur des produits Bose, vous disposez de plusieurs alternatives. Si vous souhaitez acheter des produits directement à partir de Bose , vous pouvez contacter un représentant de Bose pour obtenir de plus amples informations.

Début et fin de l'enquête

Se renseigner sur les produits défectueux, les câbles de sécurité et les compensations : BoseBMSsafety.com/claim

Contact

Contactez Bose Représentant professionnel